Orkar inte.

Det suger just nu, och ja jag har flera anledningar. För det första är jag sjuk, har varit små förskyld i snart en månad...och nu har det blivit värre. Så jag har stannat hemma nu i 2 dagar tror jag blir hemma imorgon också! Har inte gjort så mykcet, mest kollat på film. En till anledning är att Hedvig och mitt ''andra hem'' har stängt. GRÖNAN! Det är verkligen hemskt, vi har haft det så roligt det senaste veckorna..trodde inte jag skulle bli såhär desperat..känner mig lite sjuk ibland. Det kommer dröja 7 månader tills vi kan åka dit igen, 7 långa månader ungefär 214 dagar kvar..känns ju ganska bra. :)
Nu ska jag...jag vet inte vad jag ska göra men hittar väl på något skoj..eller inte. :)

Bästa


Grönan

HELA bloggen handlar typ om Grönan......... men nu är det stängt <//////3 Nu är det verkligen höst. JÄVLA SKIT :(

Helgen!

Godmorgon..var verkligen trött igår kväll så orkade inte sitta vid datorn! Igår var jag på grönan med Erika, vi hade det rikigt rooooligt :) Tror vi åkte insane 12 gånger faktiskt..kan bara inte sluta älskar den..haha sitter är och skrattar för mig själv nu, ingen fattar varför men vi hade det så roligt igår eller gjorde roliga saker.
Idag är ju sista dagen grönan har öpppet, kan inte fatta det :( känns ganska tråkigt.. usch! Hoppas bara lilla hedvig som sover vaknar snart så vi kan bestäma tid och så, vi får se hur allt blir. ;)
Just det, Veronica Maggio var grym i fredags. Älskar henne!

Veronica Maggio

Ikväll blir det Veronica Maggio på grönan med Hedvig & Emilie, ska bli riktigt kul. Jag älskar verkligen hennes låtar..har lyssnat på hennes nyaste album varje dag i tre veckor nu! :) Vi skulle egentligen åkt nu efter skolan men orkar inte stå där i 6 timmar så vi åker dit senare. Nu ska jag fortsätta att lyssna på albumet Satan i gatan ;)


Denna onsdag..

Var jag som vanligt på grönan, känns som om jag alltid skriver det! Det var ju värsta regn vädret men vi gick ändå. Det stänger om fyra dagar, sen får man vänta 7 månader.. :( Usch kommer faktiskt sakna grönan grymt mycket! Jag skulle ju egentligen inte köpt guldkortet men gjorde det ändå och är väldigt tacksam för det :)
Det blir grönan hela veckan för mig, ska bli riktigt kul! Puss
Vildiiiis som jag och hedvig har döpt den! ;)

Det var inte igår

Tjo caaaatz. Sitter hemma och det är söndag :( Kul! Nej, och Felicia den skiten är ledig. Inte kul det heller haha.
Mina dagar har spenderats på grönan. Har varit där 21 gånger i år, ;) Och det stänger snart! EN VECKA KVAR; fmlllll. Jag och Felicia känner ju typ hela personalen så det är ju kul. Haha bästa var ju i fredags... felicia fortfarande dåligt samvete? ;)

Nu ska jag gra iordning mig och sen ska familjen på middag. Trevlans, sen måste jag plugga. Pussss!


LEDIG!

Hej hej hej hej, ett ord som jag alltid börjar med. Vet inte riktigt hur jag ska byta ut det! Iaf har jag inte hunnit (inte orkat) blogga. Helgen var jätte bra, riktigt skönt att få komma ut på landet i den friska luften! :) Tyvärr var jag osmart och åt en giftig svamp, men jag lever! Åt även kräftor på landet, mumms vad gott det var.
De senaste dagarna har jag varit på grönan med hedvig, och idag var jag där med Tesla! Hade riktigt kul med dom båda..älskar er tjejer!
Nu ska kolla vidare på tv och njuta av mina 4 dagar LEDIGT! Fan vad skööönt.
Otti ♥
August ♥
Pierre ♥
Aramis & Ziba ♥
Gott eller vad? ;)
Vi är så kära ♥

11 september 2001

Tänker på alla som dog och förlorade någon för 10 år sedan, detta är verkligen så himla hemskt. Usch hur kan någon sånt här få hända. Fattar mig inte på hur vissa människor kan göra så här, ingen fattar. R.I.P ♥

Snabbt inlägg

heeeej, nu ska jag packa en väska snabbt och sedan åka till landet! Ska bli jätte skönt att får komma ut i den friska luften..måste skynda mig nu. Hörs på söndag! :)

Grattis på dig lilla kissekatt

Tjenare...är verkligen trött just nu. Eller asså inte trött trött, är trött på skolan om man säger så. Har jätte mycket läxor men imorgon är det Fredag, och då åker jag till landet över helgen. Ska verkligen bli skönt att få komma bort lite från Stockholm. Nu blir att kolla lite på tv och dricka vaaarm choklad mumms!
Vill också säga Grattis till en av mina katter som fyller år idag! Selma blir 6 år idag, skit tänkt att det gått så länge sedan vi köpte henne eller nästan hon var väl 6 veckor ;  6 år och redan mamma..
Älskar dig! ♥

GRATTIS ! ♥♥♥♥♥

GRATTIS KÄRA LILLA (STORA KANSKE MAN SKA SÄGA) TEEEESLA!
Hoppas du får en jätte bra dag tjejen, 14 år nu! :D Pussar & kramar till dig ♥

Tesla vesla..

Sitter just nu brevid mig, egentligen skulle vi åkt till grönan men det är ju stängt! :( Men vi ska nog dit på fredag istället. Nu ska vi nog kolla på en film vi får se vad som händer... ha det så braaa! ♥♥♥

Chachaaaaa

Hej! Sorry för att jag inte riktigt har bloggat så flitigt här.. men jag ska försöka att bli bättre med det! :D Och glöm inte att checka in min nya bloooooogg, grymesch (y) Sitter och pluggar just nu och känner att skolan verkligen har kommit igång nu.. kul! Nej inte alls faktiskt, men jag ska verkligen försöka satsa och visa vad jag går för! Jag är är ju värsta kämpen föfaaaan. Nu ska jag hålla mig till det jag gör och inte pendla mellan facebook och pluggandet. Tyvärr är det svårt... men vänta! Jag är ju satsarN ;) Puss!

Hedvig, where are you?



Plugga,plugga och plugga

ja det är det jag har gjort nu i 2 timmar..nu orkar jag inte mer. Det kan inte finnas någon i hela världen som gillar läxor ( såklart det gör) men ändå. Varför gör de så här mot oss? jag fattar inte. Aja om inte läxor fanns skulle vi hade något att klaga på.


Grönan...igen.

Yes, äntligen är det helg! :) Har verkligen längtat, man blir trött av skolan! Igår blev det grönan med Hedvig, Tesla och Erika! Tänk att grönan stänger om 20 dagar, vad hemskt..Erika gjorde så jag vågade åka tilt, fan har typ aldrig varit sådär rädd..men jag klarade det ;)

Nu ska jag ta en härlig dusch och senare idag blir det grönan med min bror, Hedvig och Emilie kanske kommer dit sen vi får se..ska gå i spökhuset  igen fast det är hur läskigt som helst.. ;)



Oskar Linnros

Sådär ja, nu var man hemma från grönan och Oskar Linnros konsert med Hedvig och Amanda. Var ganska mycket folk idag men inte så konstigt. Han var verkligen jätte bra, skit måste börja lyssna mer på hans låter..det har jag bestämt mig för. :D Imorgon är det fredag och då blir det grönan med Tesla,Hedvig och Erika, men nu väntar sängen på mig  G O D N A T T! :)


RSS 2.0