Godnatt på er!

Nu blir det sängen för mig, jobbigt med skola imorgon. Är verkligen inte trött..vet inte vad jag ska göra, jo kanske se ett avsnitt av 90210. Japp så får det bli, godnatt. zZz ♥

Rubriker är svåra..

Heeeej, nu är jag hemma från Grönan med Tesla! :D Har inte träffat den tjejen på flera veckor, tummer ner på det! Vi hade det jätte roligt fast detta tråkiga väder..det bästa att gå på grönan nu är ju att det inte är några köer! Hur skööönt som helst, vi åkte Insane 3 gånger i rad ( kanske inte jätte mycket då) och det kändes i huvudet! ;)
Nu ska jag nog...hmm jag vet inte vad jag ska göra..vi får se! hejdå så länge. ♥
Här kommer en bild på snyggingen man var med idag! ;)

Fade into darkness


BÄSTA!!!

Vill tillbaka..

Sitter och kollar på bilder från London, och det ända jag vill just nu är att åka tillbaka. Saknar verkligen allting från den resan. Vil tillbaka nu nu nu...


ja vad ska man säga..

En sorlig sak, ikväll är det sista avsnittet jag kolla på av Skins Us..jag är en sådan person som kommer sakna serien. Iaf en av de bästa serierna just nu kan jag säga.

SKINS US!

Som sagt älskar jag olika serier, ibland kan jag bara känna att jag bara vill lägga mig i sängen och bara kolla på avsnitt efter avsnitt och aldrig sluta! Just nu håller jag på och kollar på serien Skins us. Den är verkligen såååå bra, love it! :D Ett tips till er som gillar high school serier och drama! Så nu ska jag nog kolla på ett till avsnitt, bye bye..

www.hedvigburman.blogg.se

Hedvig här :D Har skaffat ny blogg...... fett cooolt! Men ska försöka blogga bra på den här bloggen iallafall, kände bara för att skaffa en helt egen. Felicia är ändå bäst, har inget med det här att göra men behövde ändå säga det! Hehe... nu ska jag försöka göra så att min hals blir bättre för jag asont i den... puss!

Ungern 2011

♥♥♥♥Har inte så mycket för mig, ska snart kolla på en film men tänkte lägga upp lite bilder från Ungern som jag lovade! Som ni vet var det ju inte det bästa vädret men vi gjorde det bästa av det och hade det skiiit kul! :)
On the plaaaane!
Konstig spegel..
Nej det regnade inte...
HAHAH en tant som typ trodde vi gjorde inbrott hos några!
Typ godaste pizzan..
På väg till bad fast det fina vädret! ;)
FANTA LOL!
Såg även Harry Potter där!
På väg till Gigis födelsedagsfest!! :)
Så himmla good tårta!
Lucas & Hedvig dansar
Vi var även på ett Zoo! ;)
Ja som ni ser är det en kamel.
Så jävla gullig..
En apa dårå.
Typ första Elefanten jag ser (mobba mig inte)
Hon hade typ den coolaste sminkningen! :D
KOLLA!! vad nära jag sitter en Tiger!
Vi var inne i Parlamentet.
Parlamentet
Aquaworld
Sista bilden, Tack för den här resan hedvig, hade så jävla kul..saknar allt redan. ♥♥♥

Saknar dig ♥

 

2011-08-27

Har inte varit på något blogg humör den senaste tiden. Men iaf jag har försökt att vara med min syster så mycket som möjligt! För i Torsdags sa vi hejdå på Arlanda för då skulle hon åka tillbaka till Los Angeles där hon bor och pluggar. Blev som vanligt ett sorligt hejdå, usch tycker verkligen det är jobbigt att säga hejdå, fast vi syns snart bara 4 månader kvar! Dagen innan var hela familjen ute och så åt vi på Jensens böfhus och åt, mummms deras mat är verkligen god! :D älskar glassbaren ;)

Igår var jag på grönan med klara, jätte kuul. Det bästa var ju att det var jätte fint väder och typ inga människor och det är ju lika med inga köer! :D :D hur bra som heeelst!

Idag tror jag att jag ska på middag hos min bror och fira honom! vi får se hur det blir... ha det så bra så länge ♥






♥ G R A T T I S ♥

Grattis till dig min bror, skit 28 år nu! :) Tänk att du var 14 när jag föddes och nu är jag i den åldern, tiden går verkligen fort ibland, fast man får underbara minnen. Hoppas du hade en jätte bra födelsedag snart syns vi, och hoppas det jag bakar till dig blir gott hihi! :D


            
                                       Älskar dig min kääära bror! ♥


Landet --------->

Nu drar jag till malmjärn, mysmys. Lovisa är där och förhoppningsvis kommer Åsa-Linn dit senare, ska bli grymt mysigt! Fint väder är det ju också :D Jaja, lite ointressant fakta men tyckte jag skulle uppdatera innan jag åkte. Internet suger där så vi hörs imorn! Och Felicia; BLOGGA!!!!!!!!!!

Pussssssss från den coola



Smile



Helvete

Skrev ett helt jävla inlägg och sen rokade jag trycka på logga ut istället för publicera :( Åh, iallafall så har veckan gått grymt snabbt och första skolveckan är över, inte för att det var så jobbigt men aja.
Idag har jag varit med Emilie, vi har lodat och varit utelåsta och ätit marabou, skit nyttigt! Hon kanske kommer hit senare, men vi får se för jag ska upp tidigt imorn för kräftskiva i Malmjärn med släkten! :D
Nu ska jag fixa min facebook, för den har dampat sönder... skiiit. Puss!
(Typ halva inlägget)

Chacha

Hedvig här! Har inte bloggat på år. Förlåt för det, ska verkligen sätta igång med bloggen nu i höst. Skolan har börjat och det är helt och hållet chill.. JUST nu. Nu är åttan igång och jag ska verkligen visa att jag kan, vill kunna känna att jag är nöjd med mina betyg sen i jul.
 
Men iaf så har vi mentorsvecka vilket betyder: INGA LEKTIONER! Nice eller vad? Men däremot så gör vi massa annat. Igår gick vi igenom det nya betygsystemet och blabla. Idag hade vi skola till elva, men det är för att vi ska på konsert med klassen i vitabergsparken vid typ halvsex, så man ska ha med sig matsäclk och grejer.. Och imorn blir det Skansen, passar jú vår klass preciiiis :D

Haha, ska snart kirra lite matsäck och sätta på musik. Skriv upp det! Home alone, så jävla näiz. Puss!


<3

Känns bara som detta är en låt som alla gillar.

Den senaste veckan..

Måndag: Var mitt sista dag på detta sommarlov, sorligt. Den spenderades på grönan med Hedvig & Emilie tror jag har skrivit det förut men aja. En rolig dag iaf. :)

Tisdag: Dagen då skolan börjar, så taggad var man ju inte precis men tur att det inte var så länge, efter det mötte jag upp Hedvig & Sara och typ var på ung som alla andra. 

Onsdag: Skola till 2 -.- Sedan und med Hedvig! Träffade massor av treeevliga männsikor som man inte sett på ett tag! :D

Torsdag: Skola igen :( usch vad tråkigt det låter, sedan träffa man Klara 

Fredag: Sista dagen i skolan för den här veckan, tummen upp! Var då på bio med min syster och såg Bad teacher, filmern var verkligen rooolig tyckte jaag och älskar Cameron Diaz!

Lördag: Idag alltså, jag och hedvig åkte till liljeholmen en snabbis och fixade några saker och snart blir det tjejmiddag hos trevliga treeevliga Emilie som fyller år imorgon :D 

Ha det så himla bra nu då. ;)


It's Friday bitcheeeees


Du är min ängel



Vet inte vart jag ska börja.. skulle inte byta bort en enda sekund med dig mot något annat i hela världen. Du är helt obetalbar, tiden med dig är det. Du är verkligen den finaste människan på jorden. Och hur mycket jag än säger det så kommer mina ord aldrig räcka. Jag kan sitta och skriva i 10 timmar och jag skulle fortfarande inte vara klar med att beskriva dig. Och jag är helt seriös när jag skriver de här, du och jag förälltid, ellerhur? ♥ ♥ ♥


Tjululu

Hej älsklingar! Ligger hemma i sängen helt död typ. Har rört på mig bokstavligen hela tiden den här veckan. Först grönan och sen Ung! Har varit jätte kul att träffa folk som man inte träffat på jättelänge :D Grymisch. Har iallafall skavsår överallt på hela fötterna, aj.. Idag blev det ingen Ung, var med Lowe, Ludde och Sara istället och bara chillade runt och åkte och gjorde inte så mycket, kul't ändå!

Men snart börjar skolan, bara 4 dagar för mig nu.. Felicia den stackaren har redan börjat. Mama mia, åttan och betyg och grejer. Kul! :( Men jaja, 4 dagar kvar på sommarlovet. Tänk en dag i taget så blir det bra,
 Får se vad som händer ikäll och vad som händer med uppdateringen. We'll see, pussar :* 




Skulle publiceras den 15

Hejsaaaaan! :) De tre senaste dagarna har vi spenderat tillsammans kan man säga..vi kan helt ekelt inte sluta vara med varandra haha. Idag gjorde vi ett besök på grönan med Emilie i det fina fina vädret seeeeeen åkte vi hem till Emilie och var där! :) Imorgon börjar jag skolan, kan verkligen inte längta mer ska bli såååå kul att börja medans alla har sommarlov -.- Aja sånt är livet. Sen blir det ung 08 troooor jag ha det så underbart bra nu då.
Saaaknar dig hedvig.

Grönan nästa!

Sitter är heeelt ensam och väntar på att Hedvig ska ta bussen hit så vi kan åka till Grönan, måste ju fan tjäna upp de där kortet nu när man köpt det. ;) Aja känner mig bara gaaaaanska ledsen för skolan börjar om 2 dagar för mig kan inte fatta att detta sommarlov har gått så fort. Har ändå hunnit med ganska mycket tycker jag! hööörs ikväll då! :D



Älskar dig bäästis festis. <3

En rubrik

Hej alla fina! Här sitter vi och väntar på att panacottan ska bli klar :) Igår var grymt, var med Felicia och vi var med Julia och hennes kompisar. Först åt vi på pizzerian, kebab, bästa!!! Sen åkte vi til fruängen och mötte på Jonathan, Sixten och Robin. Sen tog vi bussen till älvsjö för vi råkade typ ta fel eller nåt :S Där träffade vi på Simon, och sen Tim :D Kom hem typ nio och spelade kort med roliga människor, näääiz.
Nu är vi hemma hos Felicia och gör ingenting. Ganska kul. Hejdå och massa pusssssar!

Veckan som gått

Har inte bloggat så mycket eftersom jag varit på landet med kusin och familj. Hade det asbra, men vädret var mindre kul. Fast hade typ dött om Åsa-Linn inte hade varit där, så det var ju tur :D Sen har jag fyllt år, känns jätte bra att vara fjorton år nu! Inte lika liten som vanligt...

Kom hem i onsdags och då träffade jag Edwin och Elias och vi åt pizza och jag fick jätte goda jellybeans, vi spelade typ fifa, och jag ägde sönder som vanligt :D Standard ni vet..
Igår så träffade jag Lowe i lilje och vi åkte till stan och gjorde typ ingenting egentligen, vi gick mest runt och pratade och det var jättekul :) Sen åkte jag hem vid typ 5 och åkte till Lovisa och åt middag med lite släkt och firade mig typ. Efter det träffade vi Oscar och var ute lite grann , och sen åkte vi hem och kollade på tv och typ sov.. Haha kul vare!
Idag ska jag träffa Felicia och vi ska antingen träffa Klara, Jonathan och Sixten, men vi får se vad som händer helt enkelt :)
Ps. Julia är bäst. Läs hennes blogg här!

Bad Boys Whatcha Gonna Do

Roooooolig lår tycker jag. Men bara jag och Hedvig som vet varför jag lägger upp den! ;)

♥ ♥ ♥ GRATTIS ♥ ♥ ♥

Grattis underbara bästis festis på din dag!! Tänk att vi nu kännt varandra i hela 13 år...Kan inte fatta att det gått 13 år sedan vi träffades för första gången. Är så glad att vi har varandra, vet inte vad jag skulle göra utan dig..probably not survive! Vi har så himmla mycket minnen tillsammans, dagis, skola, spanien, Ungern 2010, Ungern 2011 och så mycket meeeeeeer. Jag hoppas du får en suuuuper dag nu, tråkigt att vi inte kan vara med varandra men snart ses vi! :D Grattis på dig min fjoooooooooortis! ;)



ps. Så jävla snygg ♥

lalala

Nu är jag hemma efter 2 underbara veckor med Hedvig! Vi har haft det jätte roligt fast vädret inte alltid var super bra. Vi har ändå badat och haft det bäst. Saknar det redan haha ;) lovar att massor av bilder kommer komma snaaaaart. :P
som hedvig sa, bloggningen kommer igång sen! <3

I'm back

Tjaaaaaaaa! Är hemma nu och är heltokej-glad. Resan var underbar trots vädret. Det enda tråkiga var att vi planerade så mycket men inget blev så pga av vädret. Det var dåligt väder typ 11 av 16 dagar, ganska sugigt. :( Men vi gjorde resan gryyyyym ändå!

Om en och en halvtimme kommer pappa och Lina och hämtar mig och syster. Vi ska vidare till vårat landställe med strandtomt, ganska soft att sitta på kvällen med familjen och kolla på solnedgången. Plus att Åsa-Linn, min jämnåriga coola kusin haha kommer idag eller imorgon. Ska njuta som fan av det som är kvar på sommarlovet! :D Och på tisdag fyller jag fjortis, wihuuuuuuuu!!!

Juste, vi sätter igång att blogga mer i höst. Så ni vet ba ;) Pusss



On our way home



Förra året. Kärlek till er! Snart syns vi! /hedvig o felicia jaaaaaaao

RSS 2.0