Sara in daaah houzzzeeee

Cha cha bitcheeeeees Sara in daaah houzzeeeee hahaahahhahahahahahahahahhahahahahahahah :D
Okej seriöst nu! Sara heter jag och är precis som Hedvig, cool och tjock....hahah skojja nej men jag är lång (!!!!) brunette brunögd och har en jävlaaaaaa swaaaaag! Vi lärde känna varandra pga Justin Bieber! Det började med att vi chattade på facebook och Justin och sen dess har vi chattat och messsat med varandra och det här är faktiskt andra gången vi är med varandra, första gången var på grönan, men vi har ändå hunnit bli swag sisters ;)
Idag har vi solat, solat och solat i Hedvigs trädgård och nyss har vi ätit hemmagjord pizza, sååå gott :D
Här kommer lite swagiga bilder på oss, yeah maaan
lalalalalal visst är vi snygga? swaaaaag
PUSS PÅ RUMPAN! :D

Jag orkar inte.

Orkar inte sköta bloggen helt själv så mycket den här vecka.. lättare när man är två! Och vill inte känna massa ansvar att jag måste skriva hela tiden. Och bloggningen blir ju lite sisådär under sommaren.. så stå ut!! :D

Skavsta!

Är nu på bussen till Skavsta flygplats!! Ät nog framme snart, hörs på fredag! Kommer sakna dig Hedvig puss 

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova.. skulle kollat på Never Say Never men jag orkade inte.. så ska göra det till frukosten imorn! Yeah :D Träffade Felicia en snabbis och var hem till Klara för att hämta lite kläder som hon hade lånat. Jag vill gå på grönan imorn med Tesla men hon svarar inte så.. vi får se helt enkelt. Hörs imorn! :D Pussssssssssss


Jag och min gudmors barn idag... gulle!

Nästan allt klart!

Japp, snart är allt klart inför resan imorgon! Har packat väskan nu..har faktiskt inte med mig så mycket hahah och det är bara för jag ska kunna shooooppa! :D Kommer hem på kvällen på fredag...så hedvig får blogga ännu mer! :) Jag hoppas vi hinner med allt vi ska göra vi har verkligen planerat in så mycket som vi kan! Längtar såååå mycket. Det här blir kanske det sista inlägget på ett tag kanske hinner skriva imorgon KANSKE! Nu ska jag borsta min tänder haha och försöka sova lite ska liksom upp kvart över 4 :D jippi !!!
Godnatt <3

Min dag..

Hej alla! :) Nu har nästan hela dagen gått...känns det som! Jag har faktiskt gjort det mesta jag sa, växlade pengar imorse åkte och solade efter kom hem och duschade lite snabbt och träffade sedan Madde i liljeholmen..vi satt och pratade om allt möjligt, jätte mysigt! :D Nu sitter jag i mitt rum bland alla väskor, påsar och grejer som jag ska packa upp..har inte hunnit och orkat ännu. Men måste fan ta tag i det nu jag har inte ens börjat packa min väska till London. Så nu ska jag slita mig ifrån dator och sätta fart! Ha det bra! <3 ;)

L Ä NG T A R

I bilen

Hola¡ Vi sitter i bilen och ska springa in på Apoteket och köpa en sak. Det var jätte mys hos min gudmor.. Men berättar mer sen. Ikväll äter vi på restaurang så vi går se när jag bloggar! Kyss

Home Sweet Home

Tjenareeeee! Är jätte trött och orkar inte blogga så länga. Har varit hemma ett tag och jag mamma och Engla har kollat på film och myst och ätit jordgubbar och glass. Var hur mysigt som helst där ute på landet men det är ändå skönt att vara hemma nu :D Imorgon ska jag hinna göra massa saker och vi ska åka till min gudmor som fyller år :D Denna vecka är så nice för allt är så jävla chill.. Men vi hörs imorgon kväll!

Läs här.. inlägget heter bästa dagarna i mitt liv. Men designen är helt fucked up.. så ignorera bara :D

Heeemmmaaa!!!

Haallå där alla underbara människor, nu är jag hemma från landet! Har varit super skönt att få vara ute i den friska luften och bara chillat ;) Kommer lägga in lite fler bilder sen!
Imorgon kommer bli en riktigt stressig dag för mig, ska hinna med att sola, växla pengar, träffa Madde, träffa Hedvig och gör mig i ordning och packa inför London! :D Undra om jag hinner allt....sååååklart jag gör! ;) Vi hörs senare puss!

Tidig midsommar!

Eftersom att jag åker ut till Felicia's landställe imorgon bitti kommer vi inte uppdatera alls. Jag kanske kan blogga via min iPhone men.. om jag inte gör det så vet ni ju varför! Har packat och lite så och det ska bli grymt mysigt att få andas frisk luft. Längat tills vi åker till våra landställen... ack den underbara tiden.. haha :D

Ska försöka sova typ nu för jag ska trots allt upp vid typ 7 imorn.. så aa. Kyssenbyssen på er och ha en nice midsommar! Sup er inte allt för fulla...


Tvättstuga

Jag älskar att tvätta, typ det bästa som finns!!!!!!! :D Älskar lukten och skulle kunna tänka mig att ha en parfym som luka tvättstuga.. Åh! :D Haha.. jag är störd. Puss!

Älskade sommarbär och gubbar




29 dagar kvar

om typ en månad åker jag och Felicia till Ungern för andra sommaren i rad! Jag längtar som fan :D Och ett stort + är ju att man åker med henne.. Åh! :D Det kommer bli bäst, felicia dröm om detta inatt haha. Love u!



Remember?

Idag










GUD vad mina tröjor såg rosa ut... måste varit när jag redigerade för dom är vita haha -.-


Hos Erika

Vi ligger i sängen och har nyss ätit köttbullar :) favorit! Ska åka hem snart tror jag och sen ska jag.. Vet inte . Puss!

Kissie är så jävla pinsam


Hiss & Diss

Sommarens hissar:  
+

 Ben&Jerry's. Jag behöver nog inte ens förklara. Alla förstår vad jag menar, vattnas i munnen när jag tänker på det.

 +Bloggar med mycket uppdatering: Älskar att läsa bloggar som uppdaterar mycket och om olika saker. Det bästa som finns att kolla runt på andras bloggar och bli motiverad.

+ Sommaren! Jag behöver inte förklara, nanana. Kan inte komma på något negativt med det.


Sommarens dissar:

      

  
- Fjortisar på Grönalund! Fyfan, haha. Det är bara pinsamt med folk som går med shorts som är 3 storlekar för små så att man ser hela röven. Framförallt när dom är i 15års åldern.. känns som att man kanske har hittat sig själv då.

- Vädret som har varit den här veckan: Bara regn... ibland kan det vara mysigt och så men man sittter ju bara inne och gör samma sak varenda dag. Så nu får vi hoppas att det blir fint väder den här veckan!

- Långklänningar! Så otroligt fint, men känns som att alla har det och då blir det inte unikt längre. De flesta unga tjejerna har det och oftast exakt samma! Variera mer enligt mig.





Tröttis

Jag är verkligen jätte trött. Har ju bara sovit ytterst lite inatt! :O Men jag ska försöka hålla mig vaken någon timme till iallafall. Men vet att jag inte kommer kunna somna.. ballerå. Men får ligga och splea lite med mina nya appar. Så jävla roliga haha..

Säg till om ni tycker att vi ska förändra något här i bloggen så att den blir lite roligare! Sen ska vi svara på kommentarer som vi har fått ;)
Pusspuss, hörs snart!

Svar: Ja vi ses ju snart. Men ändå.. love u!


haha jag och sara -.- söta!


Dags att åka iväg..

Hallå där! :) Nu har jag packat klart och ska snart åka till landet...blir borta i 5 dagar så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket kanske något inlägg från telefonen! Hedvig kommer iaf kunna blogg :D hon kommer till mig på torsdag så firar vi midsommar tillsammans! Hoppas allt är bra med er så hörs vi senare någon dag. Kraam!
ps. Kommer sakna dig hedvig fast vi syns på Torsdag puss! ;)

Rolig inställning på Iphone!

Såhär ser det ut när jag och Hedvig smsar! ;)

NSN

Sitter just nu och kolla på Never Say Never med Hedvig, vi mötte varandra för 8 timmar sen som vi sa och vi är lagom trötta! :D Nu ska vi kolla vidare hörs senare! :P


Galen idé

Bara att hålla sig vaken i 3 timmar till tills man ska möta Felicia i fruängen! Wehooooo :D

Regn

Jag hör hur det droppar mot mitt sovrumsfönster och det är ganska mysigt. Är lite halvt trött och har absolut inget att göra.. Kul! Verkligen :) Vill blogga mer så ska göra en liten hiss eller veckans kille! Pratar med Felicia i telefonen och vi har den galnaste idéen  ni får reda på den snart MOAHAHAHAH puss!

Paradise Hotel

Hejhej hej. Hedvig är här och nu är alla glada.. haha nej jag skoja.. WOOP! :D Är jätte trött och jätte seg, känner faktiskt av att det är söndag fast det är sommarlov. Blir alltid såhär... Sitter och äter chips med Julia och kollar på paradise hotel Danmark. Lovisa min kusin gick för ett tag sen, har varit med henne hela dagen. Vi kollade på Legally  Blonde 2, haha hela fucking filmen handlar ju om att hon ska rädda en hund typ.. har sett den förut men ändå. Nu ska vi kola vidare så vi hörs sen! Pusspusspuss,
Vi har inskaffat massa nya roliga kategorier så att ni inte bara behöver läsa om vad vi gör dag ut och dag in. bra va!?!



Snabb uppdatering

Middag nu och ett avsnitt av 90210 ! ;)


Iphone!

Nu har jag tänkt ett tag på och undrar vad jag ska köpa för skal till min iphone, det finns ju sååå många att välja på så det blir ju lite svårt! Köpte ett skal för några månader sen som skulle föreställa ett skal med diamanter men de lossnade efter en minut :( så därför är jag på jakt efter ett nytt! :D


Frågor!

Nu har Hedvig precis gått och jag vet inte riktigt vad jag ska göra så det blir att svara på olika frågor! :P

One three hill eller O.C: One tree hill
Ute- eller Hemmakväll: Båda!
Sommar eller Vinter: Sommar såklart! ;)
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisbyxor och en skön tröja.
Favoritfilm: Den var svår, gillar så många filmer men gillar Den blå lagunen
Drömprins: Finns många men får nog ta Chace Crawford eller Zac Efron.
Maträtt: Massor av olika sallader!
Tycker inte om: Falska människor..
Favoritdricka: Lite tråkig nu men vatten!
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Blåa :)
Vad gör du när du är uttråkad: Kollar på avsnitt av någon bra serie, datan eller något.
Missbruk:Vill shoppa för mycket!
Vad retar du dig mest på: Haha, allt möjligt!
Syskon: En storebror och en storasyster!
Favoritparfym: Britney Spears Fantasy.
Favoritgodis: Choklad! ;)
Bästa kompis: Min bästa bästa kompis är ju Hedvig efter 13 år haha! Men har ju andra som jag räknar som bästa kompisar som Klara, Emilie, Madde och fler! ;)




Nittondejunitvåtusenelva

Här sitter vi.. fortfarande i pyjamas. Känns som om vi gick upp för en timme sen! Men vi har suttit och fixat med designen (fin va? :D) Så vi har inte tänkt på tiden så mycket. Snart ska jag (hedvig) åka hem, pappa hämtar mig för jag är för lat för att ta bussen hehe.. Idag blir det nog en filmdag för oss båda, Felicia är förkyld och jag är såhäääääär seg  -.- Och vädret är inte det bästa så då behöver man inte få dåligt samvete för att man är inne iallafall. Idag blir det mycket uppdatering, weeeeeeeeeeeeeeeeei! :D Nu ska vi stänga av, fortsätt läs förfaen. Kyss!

Sommar

Idag har dagen spenderats till mesta dels ute! Det är så otroligt skönt att vara ute länge och att det forfarande är varmt och ljust nu! :D Vi träffade Tesla, Jonathan, Sixten, Mateusz, Tim, Linnea och Nicole. Nice nice.. vi lyckades faktiskt ta lite bilder så då får ni det! Vi var ute till ungefär halv 11 elva något. Haha garvade fan läppen av oss idag när vi kastade Tesla i en buske :( Nuttis.. haha! Hon är vår lilla försökskanin.. eller något. Fan vad fel det lät.

Nu ska vi chilla lite och så hörs vi imorgon! Pussis <3





Det handlar om att bjuda på sig själv!


De andra träffade vi senare, så det finns inga bilder på dem! ;)


Bussis

Är på bussen nu och är framme i Fruängen när som helst.. Ska möta tesla och sen ska vi träffa Felicia! Får se om någon mer hänkar ;) puss!

Middag

Vi är på 85-års fest och nu är det mat och jag måste springa ner nu! Ville bara uppdatera lite snabbt, sorry :(KYSSISAR!

Chillar!

Heeej Felicia här! Nästan hela dagen har gått och här sitter jag fortfarande i mjukiskläder och bara chillar, just nu med mina katter, tur att de håller mig sällskap! ;) Var verkligen lääängesen jag bara tog det lugnt så det är skönt :P senare ikväll ska jag träffa Hedvig och Tesla det blir säkert så att Hedvig sover här med..vi får se vad som händer! :D



Tjenare...

.....eller godmorgon för min del, sa ju att jag skulle skriva efter bion igår men orkade verkligen inte var för trött..Sorry för det! :P
Tänkte bara berätta lite snabbt om igår. Var ju på grönan en liten stund med Hedvig i det underbaaaara vädret ;) Så nu har jag jätte ont i halsen för jag skrek när vi åkte twister :( Senare på kvällen gick jag ju på bio och filmen var verkligen såååå bra, en film som jag kommer vilja se igen och tipsar till er som gillar lite drama, kärleksproblem och sånt! Men nu ska jag försöka dricka mitt te för att halsen ska bli bra, vi hööörs senare!

Header

Gjorde nyss en design till Tesla, den checkar ni här!!!!!!!!!!!!!!!!! Godnatt :)

You can't walk with god and hold hands with the devil to.

Klubbor blir cigaretter. De oskyldiga blir till slampor. Kvarsittning blir avstängning. Läsk blir vodka. Cyklar blir moppar. Kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan? Att skydda sig betydde att ha hjälm på sig. Pappas axlar var det bästa stället på jorden och mamma var ens hjälte. Den värsta känslan var när man skrapade knäna. Och hejdå betydde bara vi ses imorn....

Vill blogga..

..men om vad?

Friday

Kan inte tro att det är fredag. Blev förvånad när pappa kom hem med chips och läsk. Man tänker inte på dagarna på sommarlovet, utan man kör på bah! :D
Sitter och tjockar i mig massa gott. Chips med jordnötsringar , cola och kesella hallon! Satan.. haha! Men äter lite vindruvor också.. men pallar inte bry mig.
Är skit glad, fick min iPhone idag! Eller den låstes upp idag. Åh! :D Nu är jag också iPhone nörd.. Lite tråkigt inlägg, har suttit typ 10 minuter innan och försökt komma på vad jag ska skriva och sen när jag väl gör det så blir det fail -.- haha aja, ni läser ju ändå hoppas jag! PUSSSSSSSSSSSS

Something borrowed!

Hejsaaan, ska snart åka och möta min syster vid centralen därför vi tänkte gå på bio och se Something borrowed som har premiär idag. Den verkar ju vara braaaa :D och så är ju Kate Hudson med och henne älskar jag! Skriver senare när jag är hemma, puss! ;)

Älskar låten!

Kom och tänka på den här låten, den är verkligen sååå bra. Tycker den är så fin, Lyssna! ;)

Grönan

Nu väntar vi på tuben och ska åka till grönan! Fint väder?! A satan i gatan ;)

Frukost



Tjalalala

Har egentligen inte så mycket att säga förutom att vi är vakna nu och det regnar. Ska snart äta frukost och jag har aldrig längtat till frukost lika mycket som nu ;) Tack för att ni läser, ni är fan bäst!!! :D

Godnatt!


Ingen kille är värd dina tårar

Vi ville uppdatera lite tillsammans nu och blabla. Det är skit nice och jag blev jätte nöjd med designen! :D Börjar fan bli bra på det här med stilmallar ;) Så säg till om ni behöver hjälp! Vi ska nog kolla på en film eller något sånt bajs och sen ska vi... vet inte. Imorgon blir det grönan tror vi och sen ska jag (Hedvig) köpa en kamera! PUSS
Haha fyfan..

Felicia här!

Heeeeej alla föredetta klara&hedvig's läsare, som ni såg innan så tar jag över klaras plats mohaha men det är ju lugnt för henne så hoppas jag inte tränger mig på.... Fast juste, detta är ju min blogg nu  ;) Så jag tänkte berätta lite om mig själv för er som inte känner mig så braaa!
Jag är fjorton år och lever livet på stureplan med skjorta kavaj och röda byxor....eller inte! ;) Jag har då kännt Hedvig i hela 13 år snart, känns gaaaaaanska bra att ha haft en bästis så läääänge. Klara har jag kännt i typ 7 år och det är också underbart! :D Så finns inte så speciellt mycket att säga ni kommer ju märka senare hur jag är och bla bla.
Nu ska jag och Hedvig checka film, hörs definitivt senare :D puss

Woop här är vår ''nya'' blogg

Hej alla sköna! Ni känner ju redan mig (Hedvig) Och dom flesta vet redan vem Felicia är.. :D Så här är vår nya fina blogg ! Nu är Klara borta och allt är nytt.. synd men ändå kul att ha en med Felicia. Så stanna kvar ni som redan läser och följ oss varje dag! WOOOOOP

RSS 2.0